17 éves vagyok 2012ben kezdtem az iskolát és meguntam végleg. Mindenképp ott hagyom. Beszélek németül angolból középfok is megvan. Nekem ennyi bőven elég. Munkám már lenne is. Azt olvastam aki 2012-Ben kezdte az iskolát az?
Nem csak az első válaszolók adtak választ, mindenki más is. De látom a szövegértés se megy...oda van írva nem egy válaszba,hogy jelenleg nem tudsz kimenni külföldre munkát vállalni, és tessék, nem, nem elég ez a nyelvtudás. Különben meg a szakmai nyelvet ha nem vágod akkor halott ügy az egész. Miért, majd szerinted mikor rakodni kell majd fél órán át fognak neked bohóckodni, hogy megértsd mit is kéne csinálni? Akkor tessék itt a válasz újra, nem, nem elég. Ha kint akarsz élni és dolgozni akkor anyanyelvi szinten kell tudnod, hogy tudj életet építeni. Ráadásul, a logikus, racionális gondolkodás is el kell külföldre is meg mindenhova máshova is, amit a hozzáállásod alapján nem nagyon látunk. Inkább akkor most kapnál észbe, hogy ha a szüleid még nem is, de legalább itt próbálnak neked tanácsot adni abban, hogy hogy ne cseszd el az életed.
"Nem kell nekem gyerek" aha. Csak a következő "terhes lehetek?" vagy "szerintetek a barátnőm terhes?"-kérdés nehogy a tiéd legyen. Általában az ilyen gondolkodású emberek pont ilyen igényesek a $z€xuális életük területén is. Másrészt, ha egy kicsit álátnád a leírtakat, akkor nem maga a CSOK lenne a lényeg, hanem az, hogy érettségi nélkül semmilyen támogatást nem tudsz igénybe venni, tehát nincsenek lehetőségeid érettségi nélkül.
A külföldön való munka nem egy cigivétel 18 alatt a nagyobb haverral vagy mástól véve, esetleg a személyit nem elkérő eladóval összefutni a pult mögött. De akkor te tudod, ha így gondolkozol mindegy, hogy áll e mögötted valaki vagy sem, menj csak a saját fejed után, aztán majd idővel koppansz, és belátod, hogy rengeteg más lehetőséged lett volna, csak illegális cigivásárhely helyett inkább ezeket kellett volna kutatni, legalábbis hosszú távon jobban megérte volna.
Velem is kib@sztt az élet rendesen, épp ezért vagyok azon az úton, hogy nekem milliószor jobb legyen majd.
De ha téged egy ilyen életszínvonal hajt amit kinéztél, akkor tanuljad a nyelvet, (mert ennyi elég kevés lesz, bár gyanítom, hogy még ez sincs meg amiket írtál, mert ilyen hozzáállással...)és majd robotolj 40 kilósan meg testi-lelki betegként, ahellyett hogy most egy kicsit gondolkodnál.
"megsúgom az angolom nyelvtanilag helyesebb "
Na persze :D
Itt halok meg erre még válaszolok😂 Honnan a fentről lehullott istenből tudod te hogy hogy elém a szexuális életem? Abból ahogy leírtad férfi lehetsz akiknek a 99 százaléka naturan szereti a dolgokat. De engem ez nem érdekel ha ennyire kiváncsi vagyok óvszerrel élem a sz3xu4lis életem egészséges vagyok és a mondás szerint mindneki magából indul ki. 25-ös válaszolónak az utolsó szóhoz egy idézet Takács Gagastar Milantol- “ Jöhettek futószalagon💄😘”
És itt hagytam abba ami itt megy nevetséges😂😂
Egy csomó dologban egyetértek veled. Igen, szemétség gyereket csinálni erre a világra. Igen, az angol sokkal jobb, kifejezőbb, tömörebb, logikusabb nyelv a magyarnál, és szuper, hogy jó az angolod.
Viszont az érettségit érdemes mindenképp megcsinálnod. Gondolj arra, mennyit befektettél már a dologba az eddigi iskolaéveiddel, ez az erőfeszítés most elveszne. Egy viszonylag kicsi plusz befektetéssel nagyon nagy előnyhöz juthatsz most az életben.
45 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!