Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nincs elegetek a tanárokból?

Nincs elegetek a tanárokból?

Figyelt kérdés
Nevetséges az összes követelésük, az viszont nonszensz, hogy a gyerekeket is felhasználják, hogy több pénzük legyen... Ennyire gyerekpártiak, úgye. A szülő mit tegyen, ha nem viheti iskolába a gyerekét, mert a kedves pedagógusok sztrájkolnak munkaidőben és arra a gyerekre másként tekintenek, aki nem vesz részt a hülyeségükben?

2022. nov. 18. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2: neked ugye nincs gyereked aki olyan korú hogy még nem lehet egyedül otthon?

Természetesen nem azért vállalunk gyereket hogy oviba bölcsibe suliba vigyük. Csak szólok a háromból kettő kötelező!

Dolgozni is kell hiszen azért vállaltam gyereket hogy élményeket adjak neki azt pedig pénz nélkül nehéz.

November 1 óta felválltva betegek a gyerekek, azóta nincs egy hét hogy ne legyek legalább heti 1-2 napot táppénzen. Pedig nálunk mama is él és tud rájuk valamennyit vigyázni!! Január első hetében a hosszú szünet miatt voltak itthon. És most két hete ismét betegek. Minden tiszteletem a tanároké, csodálatos munkát végeznek, némelyikük példaértékű hozzáállással, de a sztrájkal csak a gyereket büntetik, egyrészt lemaradnak az anyaggal (a covid miatt így is két éves lemaradásban vannak) másrészt a szülőket akiknek meg kell felelni a munkáltatók felé is.

Nem ez a megoldás. Sztrájkoljanak másként munkidejükön kívül, ha én elégedetlen vagyok valamivel attól még elvégzem ami a dolgom, amit vállaltam, és azután állok neki foglalkozni azzal hogyan lehetne jobb.

2023. jan. 21. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja és annyit hozzátennék, két tanár gyereke vagyok. Ismerem hogy mennyit kell dolgozniuk és mennyi pénzért.
2023. jan. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!