Nincs elegetek a tanárokból?
2: neked ugye nincs gyereked aki olyan korú hogy még nem lehet egyedül otthon?
Természetesen nem azért vállalunk gyereket hogy oviba bölcsibe suliba vigyük. Csak szólok a háromból kettő kötelező!
Dolgozni is kell hiszen azért vállaltam gyereket hogy élményeket adjak neki azt pedig pénz nélkül nehéz.
November 1 óta felválltva betegek a gyerekek, azóta nincs egy hét hogy ne legyek legalább heti 1-2 napot táppénzen. Pedig nálunk mama is él és tud rájuk valamennyit vigyázni!! Január első hetében a hosszú szünet miatt voltak itthon. És most két hete ismét betegek. Minden tiszteletem a tanároké, csodálatos munkát végeznek, némelyikük példaértékű hozzáállással, de a sztrájkal csak a gyereket büntetik, egyrészt lemaradnak az anyaggal (a covid miatt így is két éves lemaradásban vannak) másrészt a szülőket akiknek meg kell felelni a munkáltatók felé is.
Nem ez a megoldás. Sztrájkoljanak másként munkidejükön kívül, ha én elégedetlen vagyok valamivel attól még elvégzem ami a dolgom, amit vállaltam, és azután állok neki foglalkozni azzal hogyan lehetne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!