Annyira elegem van a tanárokból! Miért utálnak ennyire?
Nem egyszerű a helyzet. Nekem gimiben a fizikatanár volt aki kb. 4 évig szivatott. Az első felvetés alapján elgondolkoztam milyen lett volna beszélni vele...
Az is igaz, hogy a tanárok is emberek, szóval előfordulhat olyan, hogy valaki nem szimpatikus nekik és nem tudnak mit kezdeni, vagy észre se veszik hogy bunkók.
Egy biztos: Mikor vezetni tanultam, 17 évesen, a vezetés oktatóm letapizott állandóan. Tiniként nem voltam olyan talpraesett, meg paráztam is magától a vezetéstől, úgyhogy valahogy sose szóltam rá, pedig nyilván baromira frusztrált. Egyszer mikor a combomat kezdte fogdosni valahogy megkérdezte, hogy zavar-e és végre sikerült kinyögnöm, hogy IGEN. Valami olyasmit reagált, hogy "na végre", és abbahagyta. Utána esett le, mikor már kiláttam a fejemből az idegbajtól, hogy kb. arra várt mikor szólok már, hogy hagyjon a búsba békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!