Miért utálnak a mai gyerekek tanulni?
nem utálnak, inkább a száraz ismretek lenyomását a torkukon utálják...
marha érdekfeszítő ám 12 évet ülni olyan dolgokkal foglalkozva, amik a kutyát nem érdekelnek
Mert te milyen voltál? Amúgy én mai gyerek vagyok, és nem utálok tanulni. Tizenegyedikesként tudom, mi kell ahhoz, hogy az legyek, ami lenni szeretnék, és azt becsülettel megtanulom. Viszont vannak tantárgyak, amikkel ki lehet kergetni a világból. Amúgy olyan is előfordul, hogy pont a tanár megy bele durva személyeskedésbe a diákkal. Meg persze az is, hogy a diák bunkó. Pedig az én sulim azért elit, vagy mifene.
Az osztálytársaim többsége is tudja nagyjából, mit akar, és készül rendesen. Pedig mai gyerek mindegyik.
Ha pedig napi kilenc órát kell teljesítened egy héten keresztül, miközben megtoldják az életedet mindennapos testnevelés és kötelező önkéntesmunka (amit nehogy a nyári szünetben végezzen el a rohadt diák)-jellegű finomságokkal, szerintem az a minimum, hogy szenved az ember.
De ha te minden nap csúcsformában voltál, hajnalig készültél még az énekdogára is, és elsőstől tizenkettedikes korodig csak a tanulás létezett, akkor gratulálok, mostanra biztos sikeres ember lettél. Örülnél inkább annak, mint hogy morgolódsz, mert láttál két buta tinilányt a plázában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!