1/12 anonim válasza:
Igen, meg. Pótvizsgázni is lehet.
2/12 anonim válasza:
"meglehet bukni"
Ha abból nem is, de magyarból biztos.
3/12 A kérdező kommentje:
Miért kell belekötni mindenbe? Akkor tessék kijavítom neked, ha ennyire szeretnéd meglehet-e
2022. nov. 3. 21:49
4/12 anonim válasza:
"Akkor tessék kijavítom neked, ha ennyire szeretnéd meglehet-e"
Ugye tudod hogy így sem helyes?! :-D
Picit segítek: a "lehet" nem ige.
5/12 anonim válasza:
#3 hát ezt jól kijavítottad... még mindig nem jó 😂 Tényleg gyanús itt a magyar nyelvtan is. Nem az "- e" hiányába kötött bele a 2-es, szóval gondolkodj még. 😆
Egyébként igen, meg lehet bukni tesiből. Ha nem egy genyó a tanár, és minden másból átmész, akkor azért csak nem buktat meg.
6/12 anonim válasza:
fm kérsz az orvostól és nem bukol meg!
Megkérdezhetem
Hanyadikos vagy?
7/12 anonim válasza:
Ne szórakozzatok ennyit testneveléssel,kell az a kis testmozgás..;én nagyon szerettem,legalább abból jó voltam mindig. 😅
8/12 anonim válasza:
ez örök rejtély marad, a választ a tesitanárok sem tudják, de jó fenyegetni vele...
9/12 anonim válasza:
Első vagyok, köszi a lepontozást. 🙂
Volt osztálytársam megbukott gimiben tesiból, pótvizsgát tudott tenni.
10/12 anonim válasza:
Ha nem képes teljesíteni a tesi követelményei a diák, még a sikertelen pótvizsga esetén sem kell évfolyamot ismételnie csak emiatt. A tanári konferencia egy osztályzattal felminősíti az osztályzatot, vagy igazgatói engedéllyel lép magasabb évfolyamba. (Ez természetesen nem érvényes a tesi-főiskolára!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!