Van iskola, gimnázium stb., ahol valóbban nincs őszi szünet?
Én nem igazán hallottam olyanról, hogy valamelyik iskola ne adta volna ki azt a három napot. A legtöbb helyen megszavazták a tanárok, többnyire egyöntetű döntéssel, hogy azokból a napokból (azt hiszem 10 db. van), melyekkel az iskola rendelkezhet hármat adjanak ki most.
Van egyáltalán olyan iskola, gimnázium stb., ahol tényleg nincs őszi szünet, csak a mindenszenteki hosszú hétvége volt? Ha nálatok nincs, miért nem adták ki? Máskor lesz szünetetek?
Rengeteg helyen nincs.
Ahol meg mégis kiadták, azok nem szeretném, ha elkezdenének nyafizni januárban, hogy fázik tanár, meg gyerek, ha ahhoz volt eszük, hogy 15-20 fokban kiadják, akkor -5-ben is legyen pénzük majd fűteni. Nem véletlenül volt ez így kitalálva, de nem csodálkozom azon, hogy "csak azért is" partizánkodtak a tanárok, mert nekik ne mondja meg senki, hogy mikor lehet szünet, szarnak ők arra, hogy jobb lett volna 3 igazgató szünetet, amikor tényleg hideg lesz.
#9.
Én meg a netes megmondó emberekről vagyok ki...
Ezt a tíz napot bármikor ki lehet adni az év bármely részén. Eddig mi a tavaszi szünetet hosszabbítottuk meg, illetve volt pedagógusnap. Ugyanúgy hosszabb lesz a téli szünet, ez attól teljesen független. Annyi változott, hogy most ez a három nap máskor lett kiadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!