Budai Gimnáziumba lesz online oktatás?
#4 A közlöny szerint bármikor at lehet állni, és ahogy látjuk fűteni se akarnak mert ezért adtak ki a szünetet!
A tanárok is fáznak, a teszik rendeszeresen nincs megtartva olyan hideg van, és kint nincs is meg hideg!
Elhiszem hogy nem akarnak onlinet de fizetni se a 16xos távhőt ha akarnák szerdán mennek iskolába, majd hónapokat meg fűtenek mikor 3 napra nincs pénz?
A közlöny szerint bármikor át lehet állni a fenntartó engedélyével. Tehát nem az igazgató dönt.
Jó szemed lehet ha belelátsz a sulid fenntartójának pénzügyeibe. A tankerület fenntartója közvetve az állam. Honnan tudod, hogy az állam mit hajlandó kifizetni és mit nem?
Tudtommal a Budai Középiskolában nem a fűtés (18 fok) a legnagyobb probléma. Szerintem sokkal nagyobb baj hogy az egyik matektanárnál a fél.osztály bulásra áll.
Pedig pont a tesiórát kellene megtartani, futnátok egy kicsit, legalább kimelegednétek :)
Kinek mit intézett a kormánya ugye
#6 látom te meg nem tudsz gondolkodni, a tanárnő meg mondta hogy ha lenne fűtés kellene menni az őszi szünetben is. Nem egy tanáruk mondta hogy gaz van mert nincs fűtés, a matek dologról nem tudok mivel nekem nagyon tunci a tanárnő, de szerintem tudom kiről beszélsz, lehet a lakatosrol, szerencsére engem nem tanít.
Így is a lányokkal már pledbe voltunk, mikor kint 15 fokvan, nalunk nemhogy a 18at de a 15ot sem éri el!
Honnan hallottad a matek dolgot egyébként?
Az iskola saját döntése miatt nem mentek a jövő héten suliba. Az iskolákban 5-6 tanítás nélküli nappal rendelkeznek és ebből hármat beáldoztak.
Az egyik igazgatóhelyettes megnézett néhány tantermet hőmérővel. Sehol sem volt 18 foknál hidegebb. Biztosan a te termedbe nem mentek be. Javaslom hogy vigyetek be egy hőmérőt és rakjátok ki a tanári asztalra. Ha vagytok a teremben 20+-an akkor nem lesz olyan hőmérséklet mint amit írtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!