Mennyi igazságtalanságot kell eltűrnie egy gyereknek?
Látatlanban is biztosra veszem, hogy úgy alkottál véleményt, hogy egyáltalán nem ismered a másik fél (osztályfőnök) álláspontját. Azzal kéne kezdeni, hogy az osztályfőnököt megkérdezed (nem lebaszod, nem számonkéred, hanem KÉRDEZED) hogy mi történt, és türelmesen csöndben megvárod amíg végigmondja az ő verzióját.
Aztán a végén lehet hogy kiderül, hogy valóban a kiborult kakaó volt az oka, csak éppen azt az egyik osztálytársa pofájába borította a fiad, majd a poharat is hozzávágta...
Én nem látom hogy ezért miért büntetett.
Mi volt az indoklása? Mi rosszat csinált? Azt értem hogy ki borította a kakaót, de ez egy balesetnek tűnik eddig.
Valami itt még hiányzik.
Egyébként meg próbáld megbeszélni krétán keresztül akár vagy akárhogy az Of-el hogy mivel lényegében a bűne nem volt szinte semmi engedje már el a gyereked. Eleve milyen dolog az hogy ha valaki csinált bármi rosszat akkor teljesen eltiltják az ilyen programoktól ( az én időmben ilyen miért nem volt? én örültem volna neki ha nem köteleznek mindenféle programra :D )
Ez így egy baleset. Ha legalább az lett volna hogy külön elmondták neki 100x hogy ne vigye oda a kakaót hanem üljön le a helyén nyugodtan és ott igya meg vagy valami.
Arról nem is beszélve hogy meg volt a büntetése. Fel kellett takarítania. Volt egy baleset és feltakarított maga után. Ehhez nem kell még egy osztályfőnöki. Ilyen esetben amúgy sem szoktak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!