BME, Óbudai Egyetem és vidéki egyetemek közül melyiket tudnátok leginkább ajánlani és miért?
Sziasztok!
jelenleg végzős gimnazista vagyok, egyetemre gépészmérnöki képzésre szeretnék majd jelentkezni, de nagyon durván különböző véleményeket hallok az egyetemekről, ez megnehezíti a választást
vélemények amiket hallottam:
-Csak a BME! az óbudai egy szar!
-az OE gyakorlatiasabb, BME elméletibb
-a BME fölöslegesen nehéz, túl van hypeolva
(az utóbbi kettő miatt jelen pillanatban az OE szimpatikusabb)
1. Óbudaisoktól szeretném kérdezni, h ti hogy látjátok a képzést? megkapjátok a megfelelő alapot? túl könnyűnek érzitek a képzést vagy nem túl könnyű szimplán nem szivatós? mennyire jó a suli felszereltsége?
melyek a legnehezebb alapozó tárgyak?
a műszaki rajzot az alapoktól oktatják teljesen?
2.BME-sektől szeretném kérdezni, hogy ti mennyire tartjátok nehéznek a sulit? fölöslegesen szivatnak titeket; vagy nehéz, de nem abnormálisan és azt kérik számon amit tanítottak?
melyek a legnehezebb tárgyak?
3.leginkább az OE es BME között vacillálok, de nem zárkózom el a vidéki egyetemektől sem (azokról még kevesebbet tudok mint a pestiekről)
össze tudnátok foglalni a saját vidéki egyetemeteken a (leginkább gépészmérnök) képzést hogy milyen?
Miskolc, Győr, Kecskemét stb akármi jöhet,
nagyon köszönöm ha válaszoltok
8
Ahhoz képest már előrébb van a világranglistán. De nyugtasd magad csak ezzel :)
Szombathely.
7 éve indult, azonban a vezetők nagyon odafigyelnek a hallgatókra. Számukra nem egy neptunkód vagy, hanem ismernek és figyelnek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!