Gazdasági szakra járók, pénzügy-számvitelesek! A magyar egyetemek közül, pénzügy-számvitel szakon, melyik az az iskola, amely leginkább a pénzügyre fókuszál?
Szerintem, ha PSZ akkor Corvinus. Én AKn vagyok, de vannak közös tárgyaink. A pénzügy tanszék nagyon profi és modern. A Corvinus nem lesz 100%ban fizetős, ha tanulsz rendesen akkor lesz ösztöndíj ugyanúgy. Egyébként maga az, hogy hol végzel nem a legfőbb szempont az sokkal fontosabb, hogy rendesen tudjál angolul és tisztességesen tanultál az egyetemen. Ha az anyagi vonzatát tudjátok fedezni rendesen akkor talán a BCE valamennyivel jobb a kapcsolatai miatt, ha nem akkor szerintem ELTEn is gondolkodj el. Egyébként, ha te is reálosabb vagy akkor az Alkalmazott közgazdaságtan (BCE)
tantervét nézd meg, én ezt tanulom és szerintem jól döntöttem, hogy az utolsó pillanatba írtam át a jelentkezési lapot PSZről. Kérdésed van privibe vagy ide is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!