4 hónap alatt emelt érettségire való felkészülés lehetséges?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy mennyi esélyem van 4 hónap alatt (április végéig) egy emelt közgazdaság érettségire felkészülni MAGAMTÓL? Persze nem 0-ról,de írom a történetem.
Én egy közgázos suliban tanultam 5 évig, szóval 4 évig folyamatosan tanultam. Érettségiztem belőle közép szinten, amely 60%-os lett (az írásbeli 53,es azt húztam fel 60-ra). Idén végeztem, és mivel nekem ez sosem volt a kedvencem, átmentem egy ápoló OKJ-ra, mivel én egészségügyben szeretnék dolgozni mindenképp. De viszont a sulival, emberekkel gondok akadtak és szeretném mihamarabb otthagyni és elmenni egyetemre. De mivel eü alapismereteket minimum 2 évig kellene tanulnom, így ez sztornó. Ami szóba jöhet, az a közgáz, és mivel nem is a 0-ról indulnék, csak 25%-ot kellene elérnem, hogy meglegyen az emelt érettségim, és ezt a feltételt kipipáljam.
Szerintetek 4 hónap elég a felkészülésre? Megvan az összes pénzügy, számvitel, gazdaság, jog könyvem, plusz nagyon sok gyakorló, számoló feladatos könyvem.
Szia, Kérdező!
Hasonló cipőben járok, mint te. A tantárgy teljesen más, a négy hónap viszont négy hónap! Igazából csak bátorítani jöttelek, teljes gőzzel előre! Písz & pacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!