Tényleg sima érettségivel is vesznek már fel embereket tanítani?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm gimnazista, kitűnő angolból, és mondta, hogy már kérdezték, nem-e akar érettségi után angolt tanítani. Ennyire rossz a helyzet, hogy már 18-19 éveseket is felvesznek egy szál érettségivel?2022. okt. 10. 10:44
4/9 anonim válasza:
Max 2.-osokat magánba korrepetálni vagy tanár segédnek. De konkrét tanárnak fix nem mehet.
5/9 anonim válasza:
2020ban erettsegiztem, van olyan evfolyam tarsam aki mar legalabb egy eve tanit altalanos iskolaban, igaz föci-enek szakos tanarnak ment szoval legalabb ha vegez majd megfelelo diplomaja lesz, de igen elege gazos a tanar ellatottsag, mert keves az a hulye aki elmegy egyetemre, tanul evekig hogy azt annyit se keressen hogy lakas hitelt tudjon fel venni...
6/9 anonim válasza:
2019-ben érettségiztem, informatika szakra jártam. Volt egy osztálytársam, ami már dolgozott, programozó volt. Ő online oktatott programozást, vállalt informatika érettségire felkészítést, stb.
Max így taníthat ő is.
7/9 anonim válasza:
[link] Az általános iskola honlapjan szerepel a tanárok között mint egyetemi hallgató
9/9 anonim válasza:
Sima érettségivel azért nem, de ha utána tanári szakra mentél tanulni, akkor igen, mint itt egy előbbi hozzászólás példája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!