Milyen sima gimnáziumok vannak Budapesten, Sopronban és Győrben, ahol nem kell szakokat választani?
#2 bocsi szak helyett tagozatot szerettem volna írni:D
A legtöbb gimiben minden évfolyamon vannak pl reál tagozat, vagy nyelvi tagazotas osztályok, én úgy értelemezem, hogy olyan gimit keres, ahol nincsenek ilyen tagozatok.
Általános tagozatot (is) indító budapesti gimik: Petőfi, Széchenyi, Ady, Könyves Kálmán, Dózsa György, Nagy László, Fasori Evangélikus Gimnázium
Győr: Péterfy, Apor Vilmos Gimnázium, Czuczor Gergely Bencés Gimnázium
Sopron: Berzsenyi, Szent Orsolya Katolikus Gimnázium
Sopronban a Berzsenyiben kell modult választani kilenc tizedikben! Pl.: biokém modul, matfiz modul, humán modul
Később már nem kötelező faktot választani, de nyilván innen a diákok többsége ( legalábbis az én évfolyamomon) egyetemre tervez menni, ahova viszont kell a fakt. A modul anno könnyű volt, egy kis pluszt adott, igazából a fakt volt az igazi nagy munka
Pontosítok, az egyetemi felvételihez kell a fakt, mivel ez vezet alá talajban az emelt érettségihez.
Úgy tudom, a Széchenyiben is kötelező választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!