SIMA Gimnáziumot keresek, Gödöllőn, Pécelen, és azokhoz közeli városokban, és a Keletihez közel. Valaki bírna segíteni?
Figyelt kérdés
Az én városomhoz közel (Isaszeg, Gödöllő mellett van) keresek sima Gimnáziumot.A közepesnél jobb tanuló vagyok, a 7.-es bizonyítványomba 1db 4-esem lett fizikából. Nem szeretnék sokat járni tömegközlekedéssel, szóval Pécel, Gödöllő és a Keletihez közeli iskolát keresek. A török és a premontei vagy esetleg más "egyházi" vagy nem is tudom hogy nevezik ezeket a vallásos iskolákat..azok kilőve.2017. szept. 11. 19:14
1/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!