Kérhet a szülő a támogatásért cserébe garanciát az iskolától?
"Tudok sulit, ahol az igazgatónak autószalon adja a kocsit, igen nagy kedvezménnyel.
De soha nem hangzott el, hogy a tulaj odajáró gyermekei előnyt kapjanak."
És akkor mi van? Nem azt állította senki hogy nincs ilyen, hanem hogy nem legális. Léteznek bankrablók, drogdílerek, gyilkosok is. Akkor szerinted az is legális, csak mert más is csinálja?
12.
Tessék. Te vagy az igazgató. A városban én vagyok az egyetlen autószerelő.
Elhozod a kocsid, megcsinálom, majd közlöm, hogy 5000. Pedig te is tudod, hogy csak a belerakott alkatrész listaára, nagykerben is 50000. A fiam meg a tanítványod.
Ekkor mit lépsz? De őszintén!
Garanciát egyik iskola sem fog adni. Azt el tudom képzelni hogy az érettségin összevakarják majd a kettest de az orvosi egyetemi felvételit már nem gondolom így elintézhetőnek.
Bevallom őszintén ha most valamelyik diákom odajönne hogy itt van egy hat számjegyű összeg csak legyen sikeres a matekérettségi akkor nagyon elgondolkodnék, mert a számlákat tegnap fizettem be. Tudom nem etikus ezért felköpök és aláállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!