Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetértenétek, hogy a tanár...

Egyetértenétek, hogy a tanár ezt osztályozza?

Figyelt kérdés

Ma a kisfiam sírva jött haza, mert négyest hozott töriből. Csodálkoztam is, hiszen négyesért soha nem volt még szomorú. Töri a kedvence, mindig tanul rá, nagyon érdekli a téma ezért is érintette őt ilyen rosszul az, hogy a tanár így osztályzott. Megnézetett az osztállyal egy videót(kb 15-20 perces) ami a következő leckével kapcsolatos. Majd ez után ki kellett tölteni egy feladatsort, kvázi mi hangzott el a videóban. Értem én, hogy ez jó dolog mert így könyebb megérteni az anyagot mint a tankönyvből de ez memóriából ment. Mert nem a tudást méri, hiszen életükben most először találkoztak a témával. Tehát leosztályozta és utána adta le ő az anyagot mondván következő órára tessék megtanulni. Miért nem lehetett akkor a feladatsort is később megíratni, amikor már a gyerek tanul is rá, tanári magyarázatot is hall?

Szegénykém érzékeny az ilyen dolgokra de ez engem is kiakasztott kissé.

Nektek erről mi a véleményetek?

2022. szept. 21. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%
4-es mióta rossz jegy? Nekem általánosban még 1-esem is volt töriből.
2022. szept. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!