A kérdező szavazást indított:
Biológia
Kémia
Földrajz
24 szavazat
1/5 anonim válasza:
Tanárként a földrajzat mondanám, de mindenkinek saját egyéni preferencia. Egyébként földrajzra menj ;)
3/5 anonim válasza:
A tesi kimaradt, mert az. A Földrajz akkor könnyű, ha nem valami gazdaságpolitikai vacak tételt húzol.
4/5 anonim válasza:
Hármas: tesi érettségin időre kell teljesíteni tökéletesen feladatokat. Szertorna, szekrénytorna, gerenda, gyűrű, úszás, sok minden lehetséges feladat lehet, az átlagos tesióra követelményei a közelében sincsenek, és ott is van amúgy elméleti rész érettségin. Ha valaki nem sportoló, és nem készül rá, nem tud átmenni rajta, de pl. egy aktív kosárlabdázó vagy labdarugó, kézis, stb. sportoló gyereknek nincs sok köze a a felsoroltakhoz, úgyhogy itt tényleg mindenhez is érteni kell valamennyire. Én azért a földrajzot mondanám, mert az megtanulható. Kémiából a képletek, számítások nehezek lehetnek, és a biológiába keveredik némi kémia is, illetve elég komoly összefüggések, száraz rendszertan, stb.van. Én mondjuk alapból szerettem a földrajzot, versenyen is voltam, de szerintem a földrajzot csak meg kell tanulni, biztos vannak annak is nehezebb részei, kinek mi, de szerintem általánosságban nézve, középszinten, ez a legegyszerűbb, ebből a háromból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!