Szegény magyar szakmunkástanulókat mért bántják az irodalomal?😥
Aki irodalomból nem művelt, az műveletlen, nincs meg az általános műveltsége.
Te abszolút proli módon gondolkodsz.
Ha jártál volna technikumba akkor tudnád hogy a magyar nyelv és irodalom tantárgyból érettségizni kell kötelezően. Érettségi nélkül itthon nem kapod meg a technikusi oklevelet.
Természetesen senki nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy járj iskolába. Nem muszáj irodalmat tanulnod mert nyolc általánossal is lehetsz szakmunkás. A munkaerőpiacon a hozzád hasonló IQ fighterekért ölni tudnak a cégek? Ja nem. :)
"Aki irodalomból nem művelt, az műveletlen, nincs meg az általános műveltsége.
Te abszolút proli módon gondolkodsz."
Nem én vagyok a kérdező, viszont itt megjegyzem, hogy lefogadom hogy nagyon sok irodalomból művelt ember van, akinek fingja sincs a fizikai, matematikai alap dolgokhoz. Akkor ők műveltek, vagy sem? Én például leszarom az irodalmat, nem érdekel, viszont sok más téren nagyobb tudásom van, mint a sok irodalom, történelem mániásnak.
Utolsó: szerintem itt nem azzal van a gond, hogy a kérdező szereti vagy nem szereti az irodalmat. Mindenkinek megvan a saját érdeklődésköre.
Itt azzal van a baj, hogy a kérdezőnek ez már nem az első kérdése, ahol ilyen stílusban ír (antigané, kotkodály stb.) és én elhiszem, hogy nem szereti, de tiszteljük már meg a másikat azzal, hogy nem szóljuk le azt amit a másik szeret. Én tisztelem azokat akik a technikai dolgokhoz értenek, matematikához stb. Akkor a másik is tiszteljen meg azzal, hogy nem beszél undorító módon arról, amit én szeretek. (Nem vagyok irodalomtanár.) A kérdező egyetlen kérdést is kiírhatott volna NORMÁLIS stílusban és biztos kapott volna rá normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!