Szegény magyar szakmunkástanulókat mért bántják az irodalomal?😥
Állítólag egs német iskolát boldogítasz, mi a bánat zavar a magyar oktatásban?
Egyébként azzal az erővel és idővel, amivel itt szidod, amihez semmi közöd, már három klasszikus remekművet is kiolvashattál volna.
És akkor kevésbé szakbarbárként halnál meg.
Még az előző kérdésed is ugyan úgy a "magyar iskolák" első oldalán van, azért nem olyan lehetetlen felismerni ahogyan írsz. csak hogy idézzek az előző kérdésedből: ,,Nincsen se Antigané, se Kotkodály Zoltán, is semmi más hülye vers meg költő."
Kaptál rá 3 oldalnyi választ, nem értem hogy minek teszed fel a kérdést újra és újra.
Ez van, meg kell tanulni és kész, nekem sem volt kedvencem az irodalom és nem használom a tudást amit megszereztem a szakmámban, de meg kellett tanulnom és kész. Azért az irodalom nem egy olyan tárgy amit annyira nehéz lenne megtanulni.
Amúgy Kodály zeneszerző úgyhogy nem hinném hogy irodalmon sokat tanultál volna róla
Legnagyobb tévedésed, hogy a klf kétkezi szakmát gyakorlóknak nincs szükségük a műveltségre. Az irodalom által nagyon sokat tanulnak erkölcsből, emberismeretből, a szókincsük is gyarapodik, stb.
Nagyapám asztalosmester volt. Volt 4 segédje. Úriember volt. Művelt volt, kívülről tudta a Toldit, számos költő több versét, jártas volt a művészettörténetben, több száz könyve volt. Szépen hegedült. Remekül tudott társalogni a klf társadalmi rangú, művelt emberekkel és az olyan műveletlen prolikat is tudta kezelni, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!