Kedves Egyetemisták! Azon az egyetemen ahova jártok, van már bármi hír arról, hogy milyen oktatási formában kezdődik meg a félév?
Gondolok itt a következőkre: jelenléti, hibrid, esetleg online.
Ha még nem volt hivatalos tájékoztató és csak pletykák vannak, azt ne írjátok légyszi.
Egyetem / kar neve viszont jöhet.
Nálunk semmi hír erről, de tárgyfelvételnél tantermek vannak írva az összes meghirdetett tárgyhoz, így ezek szerint jelenléti lesz. A 2020/21-es tavaszi félévben volt utoljára online oktatás, azóta csak jelenléti van folyamatosan.
KRE BTK
Semmi infó nincs arról, hogy esetleg online lenne, az alap pedig az, hogy jelenléti. Mindig bejelentik, nincs messze a kezdés (hétfő). A termek ki vannak írva. Két tanárral van állandó kapcsolatom, az egyikkel ma beszéltem. Úgy beszélt, hogy "visszaérsz addigra" tehát jelenléti órákra utalt.
Nekem amúgy csak 2020/21 1. félévének második fele és 2. féléve volt online. Azóta feleződött a létszám a szakon.
Online kurzusom volt előző félévben, meg olyan is, amit közvetített kérés esetén a tanár jófejségből.
De hivatalosan jelenléti volt.
SZTE-TTIK
Júniusi rektori utasítás volt a legfrissebb infónk, abban helyezték hatályon kívülre a hibrid oktatásról szóló korábbi rendelkezéseket. Ezalapján teljesen jelenlétiben folytatjuk.
OE-NIK
Egyetemi dolgozó vagyok.
Amennyire én tudom, majd' minden egyetemen kijött már a határozat a hibrid oktatás eltörléséről, tehát jelenléti oktatásra kell számítani. Azoknál a tárgyaknál lesz online oktatás, amiknél valamilyen okból így döntöttek, mondjuk nincs oktató helyben, stb.
KRE BTK levelező szak:
Korábban a covid-miatt az előző két félév órái nagyrészt online voltak megtartva.
Idén gyermekáldás miatt érdeklődtem a tanároknál, hogy esetleg lesz-e lehetőség online becsatlakozni az órákra, de mindenkitől azt a tájékoztatást kaptam, hogy ebben a félévben jelenléti oktatás lesz és nincs lehetőség online részt venni az órákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!