Az ELTE-TTK el sem kezdi az évet jelenlétivel, hanem egyből online oktatásra áll át? Na kezdődik? Első fecske lesz még több is?
2022. aug. 14. 08:50
11/19 anonim válasza:
#10 amúgy igazad van, ezt én sem értem. Oké, valszeg ennek a legmagasabb a rezsije, csak ez olyan, amit tényleg jelenlét mellett kell csinálni, ennek a rezsijét kispórolhatnák a bölcsész meg jogász szakokon, amiket onlinra állítanak.
12/19 A kérdező kommentje:
A TTK nettó az egyetlen amely képzés NEM OLDHATÓ MEG online....
midnen más humbuk bölcsész szar mehetne online...
logikus.
2022. aug. 14. 15:00
13/19 anonim válasza:
#12 Az ETK-k sem oldhatóak meg online.
14/19 anonim válasza:
Én ott diplomáztam, de nem értem. Az a legújabb épület, annak van a legkorszerűbb rendszere, miért az kerülne a legtöbbe? És az csak 2 épület, szemben a BTK 8 épületével, amik sokkal régebben készültek és tudtommal nem modernizálták. Ráaádsul a BTK-n, ÁJK-n simán át lehetne állni, ott nincs olyan, ami feltétlen személyes kontaktot követel. De majd megint elméletben tanulnak csak laborkísérletet (mert nem, nem lehet mindent tömbösíteni, valaminek pont az a lényege, hogy hetente kell nézni a változást) és videón nézik meg, milyen a terepmunka? Majd a munkában is olyan lesz a szaktudásuk.
15/19 anonim válasza:
Nem a laborokkal van gond. Az, hogy ég a villany a teremben, megy 2 centrifuga és 3 fotométer fél órát, az nem pénz. Az informatikával van gond. Többszáz info szakos, több száz számítógép, egész nap. Az fogyasztja az áramot.
16/19 anonim válasza:
Remélem a bme mielőbb átáll online oktatásra.
17/19 anonim válasza:
És állítólag az orvostan- hallgatókat ősztől megint kivezénylik tesztelni.
18/19 anonim válasza:
Nálunk csak novembertől lesz online. MATE
19/19 anonim válasza:
Majd ha elindul a fűtés szezon, szerintem sok egyetem fog variálni.. nagy eséllyel az ELTE BTK-n a vizsgaidőszak online lesz (utóbbi napok hírei alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!