Az ELTE-TTK el sem kezdi az évet jelenlétivel, hanem egyből online oktatásra áll át? Na kezdődik? Első fecske lesz még több is?
lesz itt még online a közoktatásban. elő a zoommal teams-el!!
Éljen!!
Igen, lesz, megmondtam hetekkel ezelőtt, hogy a rendelet úgy lett megalkotva, hogy bármi lehessen. Azóta még csak ezerszer kérdezted meg.
Ma nagyon energikusan keltél, még a végén sikerült tényleg szétspammelned az oldalt
Szerintem erre hivatkozva hülyeség átállni.
Fűtés nélkül is simán ki lehet bírni, az iskola nem szálloda, nem melegedni szokás oda járni hanem tanulni.
A hidegebb napokon tessék szépen felöltözni és minden probléma megoldva.
örüljetek neki! legalább nem kell utazni, állandóan menni.
online is simán megcsinálható egy egyetem, felnőtt emberek legyenek képesek önálló munkára, és online sokkal kényelmesebb minden.
"A hidegebb napokon tessék szépen felöltözni és minden probléma megoldva."
Akkor rohadjál te otthon fűtés bélkül, ha ekkora vagány gyerek vagy
Logikus, hogy pont a természettudomány lenne online amikor csak nekik szamít a laborozás és a gyakorlatok...
Nem hogy minden mást akarnának onlineba tenni, ahol lényegtelen, hogy otthon ülnek vagy az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!