2/16 anonim válasza:
Nem várom. Nyáron dologozok, barátokkal lógok, nyelveket tanulok, tehát értelmesen töltöm el a szünetet, nem fetrengek egész nap. Szóval én nagyon élvezem, el is vagyok keseredve, hogy már csak 1 hónapom van hátra.
11.-es leszek.
7/16 anonim válasza:
Nem várom, annyi tanulással eltöltött év áll mögöttem ebben a förmedvény oktatási rendszerben, hogy nincs mit várni rajta. Annak viszont örülök, hogy nekem még van lehetőségem tanulni.
Mester 1. évét kezdem.
8/16 anonim válasza:
Nem várom.
2. évem lesz egyetemen.
10/16 anonim válasza:
Nem várom, 9.-es leszek, első évem lesz a gimiben. Rengeteget kell majd tanulni, úgyhogy élvezem a nyarat, ez az az időszak, amikor tudok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!