Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesti gimik amikben jó a...

Budapesti gimik amikben jó a közösség, barátságosak a tanárok és nem nehezek?

Figyelt kérdés
Leginkább 11,14,7. kerület közelében

2022. aug. 1. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
El kell szomorítsalak, de ilyen gimi nem létezik, az osztály közösség teljesen random, vannak okos, de teljesen idióta diákok is egy elit iskolában. Magyarországon nagyon nehéz barátságos tanárt találni, a 3/4-e már kiégett, gyerek gyűlölő. Ez a fizetés miatt is lehet. De a "nem nehéz" iskolák léteznek, nézd meg a kerületedben lévő sulikat, és informáld magadat mások tapasztalataival.
2022. aug. 1. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az osztályközösség nagyon változó egy iskolán belül. Lehet hogy a 9.a nagyon jó közösség és a 9.b meg nem. Mit jelent számodra hogy barátságos tanár. Nekem volt olyan tanárom aki nagyon szigorú volt és mégis őt tartottam a legjobb tanárnak mert simán megcsináltam az emelt matekot 90%-ra.

Az iskola nehézsége mindenkinek más. Van aki az Apáczait könnyűnek tartja és van aki meg piszok nehéznek.

2022. aug. 2. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

"és nem nehezek"

Ezt a feltételt ha esetleg ki lehetne venni, egyszerűen azt javasolnám, hogy próbáljon a jelentkező a rangsorban minél előrébb helyet foglaló középiskolába bejutni, hiszen a legjobb képességű diákok is épp erre törekednek, akik együtt vélhetően jó közösséget is képesek alkotni. A jó középiskola pedig legalább részben a tanárok miatt is kell, hogy jó legyen, így ez a kérdés is megoldódik. Szerintem ha lehet, kifejezetten legyen is egy kicsit nehéz a középiskola, hiszen akkor lesz utána könnyebb az élet. Még a közvélemény alapján sokszor versenyistállóként jellemzett, a rangsor élén álló Fazekas sem arról szól, hogy ott minden diáknak feltétlenül meg kell szakadnia, például versenyeznie sem muszáj annak, aki nagyon nem szeretne. A megfelelő terhelés jó dolog, a gyerek pedig el fogja bírni azt a terhet, ebben lehet bízni (szerintem).

2022. aug. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!