Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok olyan magyar gimnáziu...

Tudnátok olyan magyar gimnáziumokat mondani, ahol színvonalas az oktatás, viszont nem túl hatalmasak az elvárások és a közösség is barátságos?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
nem igazán.
2020. aug. 16. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. aug. 16. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy régiót nem ártana mondani - feltételezem, hogy egy gimnáziumiatt nek fogsz soproniként Debrecenben tanulni.
2020. aug. 16. 19:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Budapestre és környékére gondoltam
2020. aug. 16. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Színvonalas az oktatás, de nem túl hatalmasok az elvárások? Ez kicsit úgy hangzik nekem, mint a vegetáriánus steak.

Nem az a fontos, hogy a tanár mit ad le, hanem az, hogy abból a diák mennyit tanul meg. Ez pedig az elvárásokon múlik. Ha nincsenek nagy elvárások, lehetnek a legjobb tanárok is a suliban, nem fogod megtanulni az anyagot. A közösség barátságossága pedig minimálisan függ csak az iskolától, elsősorban a diákoktól függ. Azt viszont nehéz megmondani, hogy azok a diákok, akiket jövőre fognak felvenni, mennyire lesznek barátságosak.

2020. aug. 16. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahol színvonalas ott elvárás is van

A nem színvonalason nincs akkora elvárás természetesen

2020. aug. 17. 12:09
 7/12 bbmarta ***** válasza:
56%
Én értem szerintem, hogy mire gondolsz...ezek alapján szívből ajánlom neked a Berzsenyi Dániel Gimnáziumot! Van elvárás, de nem sok a fegyelmezési probléma,mert ide többségében nem azért mennek a diákok, hogy elüssék valamivel az időt, hanem komolyabbak a céljaik. Ergo a tanár 45 percből 45-öt tud a tanításra fordítani. Ha rendesen odafigyelsz,akkor nem sok dolgod marad otthonra! Persze a nyelvtanuláshoz azért nem árt megtanulni a szavakat, de nem túl sok a házi sem!Nagyon jó a közösség, nincs kirekesztés, szuperek a sulis programok és tényleg számítanak a diákok.Tagozattól függően azért min. 75 pontos központira szükség van!
2020. aug. 17. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
BBMarta Te ki vagy?
2020. aug. 18. 18:16
 9/12 bbmarta ***** válasza:
Egy leendő 10.osztályos berzsenyis diák anyukája... :-)
2020. aug. 19. 01:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszi sokat segítettél nekem a válaszaiddal mindig :)
2020. aug. 19. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!