Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemen hol lehet lenni...

Az egyetemen hol lehet lenni két óra között?

Figyelt kérdés

Mondjuk télen amikor van 1 óram 2 tanora között akkor hol lehet lenni?

Másik kérdés, hogy ebédelni pl. Hol lehet ha nem menzán akarok? Ha viszek dobozba akkor ott van valami hely ahova az ember leul?

Egyetemisták, ti hogy oldatok meg a kaját az egyetemen?

2022. júl. 20. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk volt az egyik épület alagsorában egy szoba mikróval, asztalokkal és székekkel. Ilyen étkező szerűség. Ott nyugodtan lehetett enni. Két óra között meg vagy kint voltunk az egyetem előtt beszélgetni, vagy egy társalgóban, vagy beültünk a következő óra termébe.
2022. júl. 20. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Könyvtár, aula, folyosó, egyéb közösségi termek....

Az meg egyetemtől függ, hogy van-e mikró pl. a menza éttermében, ahová a sajátodat is beviheted.

2022. júl. 20. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Könyvtár, ügyintéző mindenes épület, folyosó, meki, kávézók.
2022. júl. 20. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk legtöbbször úgy volt, hogy hatalmas üresség volt az órák között. Volt, hogy délelőtt volt 2-3 óránk, aztán este 2. Én hazamentem az órák között. Nem volt olyan napunk, hogy mondjuk délelőtt 8-tól este 6-ig ott lettünk volna. Akik dolgozni akartam suli mellett, emiatt nagyon megszívták. Nem tudom máshol milyen, de nálunk rendes étterem volt a suliban és közvetlen mellette is, szóval menzáról szó sincs. Ha valaki szeretne maradni a suliban órák között, akkor voltak közös terek, ahol le lehetett ülni vagy akár feküdni is.
2022. júl. 20. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még menza sincs. 😅 Az egyetem udvarában vannak padok, illetve az egyetem mellett van egy park, de az egyetem összes emeletén is van egy nagyobb terület, ahol vannak asztalok, ahol lehet enni, de tanulni is, illetve az összes folyosón van jónéhány pad is. Szóval rengeteg hely van, ahova leülhetsz enni, tanulni. Például nálunk is ahol vannak asztalok, oda sok konnektort is elhelyeztek, szóval laptopozni is simán lehet, vagy tényleg bármi.

Illetve az egyetememtől 5 perc sétára van Árkád, én valamikor oda is bemegyek, ha van szabadidőm.

És igen, ennyi. Én általában enni a 15 perces szüneteimben szoktam, általában mindig oda megyek, ahol lesz a következő órám, és ott a folyosón leülök enni egy padra. Ha pedig szimplán 1-2 óra szabadidőm van, akkor leülök egy asztalhoz tanulni vagy ilyesmi, de van amikor Árkádban nézelődök/vásárolok. Ha viszont jó idő van, akkor kiülök az egyetem melletti parkba.

2022. júl. 20. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Kimegyek a városban eszem valahol, vagy tanulok és csak egy szendvicset eszem. Ha legalább 2 órás a szünet, akkor megéri visszamenni a koliba. Én ilyenkor dolgoztam (online) vagy tanárokkal konzultáltam, barátommal randiztam, szaktársakkal beszélgettem vagy tanultam. Vagy csak leültem egy asztalhoz aludni.
2022. júl. 20. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Természetesen a büfében és a ruhatárban. Azok akik olyan szakra járnak, hogy szinte csak ebben a két helyiségben tartózkodnak mikor bemennek az egyetemre, na ők lesznek a büfé-ruhatár szakosok.
2022. júl. 20. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk volt egy menza-étterem az egyetemen, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy a három év alatt hányszor tudtam ott enni… A legtöbbször nem fértem bele a nyitvatartási időbe, mert óráim voltak és a szünetekben sorra sem kerültem volna, nemhogy rendesen megebédeljek. Max a büfébe tudtam leugrani egy szendvicsért vagy valami, de a nyitvatartási idő és a sorban állás ott is probléma volt. Úgyhogy sokszor kiugrottam egy közeli boltba vagy pékségbe, mert még az is gyorsabb volt. Én nem tudok róla, hogy nálunk lett volna mikró… de padok, székek, kanapék, asztalok szinte mindenhol voltak, úgyhogy rossz idő esetén bent is lehetett ücsörögni. Én picit messzebb laktam az egyetemtől, így annyira nem érte volna meg hazamenni a nagyobb szünetekben sem, ezért csak kivártam ott és ha volt valaki más is beszélgettünk, vagy tanultam, olvastam stb., lefoglaltam magam valamivel.
2022. júl. 21. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy volt egy büfé és előtte padok, ott volt lehetőség erre, de az egyetem előtt a bejáratnál vannak padok (nyilván ez csak jó időben opció)

Télen meki, közeli pláza, könyvtár, közösségi terek.

2022. júl. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!