Az egyetemen hol lehet lenni két óra között?
Mondjuk télen amikor van 1 óram 2 tanora között akkor hol lehet lenni?
Másik kérdés, hogy ebédelni pl. Hol lehet ha nem menzán akarok? Ha viszek dobozba akkor ott van valami hely ahova az ember leul?
Egyetemisták, ti hogy oldatok meg a kaját az egyetemen?
Könyvtár, aula, folyosó, egyéb közösségi termek....
Az meg egyetemtől függ, hogy van-e mikró pl. a menza éttermében, ahová a sajátodat is beviheted.
Nálunk még menza sincs. 😅 Az egyetem udvarában vannak padok, illetve az egyetem mellett van egy park, de az egyetem összes emeletén is van egy nagyobb terület, ahol vannak asztalok, ahol lehet enni, de tanulni is, illetve az összes folyosón van jónéhány pad is. Szóval rengeteg hely van, ahova leülhetsz enni, tanulni. Például nálunk is ahol vannak asztalok, oda sok konnektort is elhelyeztek, szóval laptopozni is simán lehet, vagy tényleg bármi.
Illetve az egyetememtől 5 perc sétára van Árkád, én valamikor oda is bemegyek, ha van szabadidőm.
És igen, ennyi. Én általában enni a 15 perces szüneteimben szoktam, általában mindig oda megyek, ahol lesz a következő órám, és ott a folyosón leülök enni egy padra. Ha pedig szimplán 1-2 óra szabadidőm van, akkor leülök egy asztalhoz tanulni vagy ilyesmi, de van amikor Árkádban nézelődök/vásárolok. Ha viszont jó idő van, akkor kiülök az egyetem melletti parkba.
Nálunk úgy volt, hogy volt egy büfé és előtte padok, ott volt lehetőség erre, de az egyetem előtt a bejáratnál vannak padok (nyilván ez csak jó időben opció)
Télen meki, közeli pláza, könyvtár, közösségi terek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!