Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Létezik olyan szabály, hogyha...

Létezik olyan szabály, hogyha a kurzus hallgatóinak x%-a nem tud résztvenni az órán, akkor kötelesek új időpontra áttenni?

Figyelt kérdés
Összeállítottam az órarendemet és a csoporttársaimmal egyeztetve kiderült, hogy többünknek is ütközik az egyik (egy időpontos) kurzus. Van rá valamilyen szabály, hogy ha a csoportunk valamekkora részének ütközik az adott kurzus, akkor kötelesek új időpontbna meghirdetni azt?

2022. júl. 20. 09:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nem a mintatantervünkben van? oda van írva, neptunba is, feél akarjuk venni, de egyszerre van mind a kettő.

A következő félévre van kiírva, ezt írtam. Azaz a KÖVETKEZŐ 2022/23 őszi szemeszterére. Tudod, ami még nem kezdődött el.

Elvégezhetőek később = jövőre.

Nem tudom, hogy mit értettél félre, de nem ülünk fordítva semmilyen lovon. követjük azt a cuki mintatantervet, ami miatt minden szemeszterben 2-3 ütközést kell megoldanunk:)

2022. júl. 20. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És más időpont nincs a tárgy(ak)nál? Bár az is fura számomra, hogy kötelezőknél egy tárgyi alakalom is ütközik
2022. júl. 21. 07:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Privátban szívesen elküldöm bàrkinek mind a három mintatantervet és a kurzusidőpontokat.

Azért egyetemistaként van annyi sütnivalóm, hogy egy táblázatot értelmezzek…

2022. júl. 21. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenhogy ütközne ez a 2 tárgy a tanterv szerinti félévükben, én írnék változatlanul a TO-nak, hogy mi folyik itt, mert kötelező előadások eredetileg azonos félévben nem ütközhetnének. Vagy nincs nálatok évfolyamképviselő, aki megpróbálná a 2 tanszékvezetővel lemeccsezni? Mindkettő út jó, ha egyik sem vezet eredményre, akkor meg tanulmányis dékánnak írni a karon. Nálunk ha nagyon ritkán történt ilyen, mindig ilyen utakon oldottuk meg.
2022. júl. 21. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!