Mit gondoltok, mekkora lesz a változás az idei pszichológia ponthatárokat illetően? Szerintetek 438 pont elég lehet vidéki egyetemre?
Huh nem tudom, engem az ELTE ponthatárai érdekelnek, mert 458 pontom van, ami nem kevés, de mindenki ijesztget, hogy mekkora növekedések lesznek idén… 😅😅
Szerintem a vidéki egyetemekre a 438 is elég esélyes.
Nem, csak ott ennél jóval alacsonyabbak szoktak lenni a ponthatárok.
Egyébként nem tartom gagyinak, sőt azt jelöltem meg harmadiknak (egyedüli vidéki egyetemként a listámon).
A jelentkezők pontszámától függ a ponthatár, miért lenne gagyi? :D A képzés minőségéről semmit se árul el a ponthatár.
Szerintem Pécsre elég lesz, nekem 440 van és eléggé aggódom, sajnos csak a pestiek jöhettek szóba és nem biztos, hogy elég lesz. :(
"A jelentkezők pontszámától függ a ponthatár, miért lenne gagyi? :D A képzés minőségéről semmit se árul el a ponthatár."
Na de azért az szokott lenni, hogy a legnívósabb képzési helyeken a legmagasabb a ponthatár, hiszen a legjobbak oda próbálnak bekerülni elsősorban, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!