Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek csökkennek annyit...

Szerintetek csökkennek annyit a ponthatárok, hogy felvegyenek pszichológiára?

Figyelt kérdés
Eléggé elszúrtam és túlizgultam az érettségit, így a legnagyobb jóindulattal is 420 pontom lesz, pedig rengeteget készültem. Úgy gondolom, hogy a többség így van vele, nehéz év volt ez mindenkinek, és tudom, aki tud, az így is tud, de a remény hal meg utoljára. 😂 Mit gondoltok?

2021. máj. 14. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nőni fognak.
2021. máj. 14. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

melyik egyetemre szeretnél menni?

Szombathelyen kerek 400 pont kellett tavaly, az Eltén 440 felett.

szerintem is nőni fognak a pontok, én könnyebbnek gondolom az idei érettségi feladatsorokat a tavalyinál.

2021. máj. 14. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pesti egyetemeken nagy változás nem várható, úgyhogy nem hiszem, hogy 420 pont körüli ponthatárok lennének bármelyik (állami ösztöndíjas) helyen. A vidéki egyetemek közül viszont Szombathely és talán Pécs még meglehet. Bár a szombathelyi képzés csak tavaly indult, és szerintem elég sokan felfigyeltek az alacsony ponthatárra, úgyhogy én azt tippelem, hogy a 400 pont feljebb fog még menni.

Egyébként melyik egyetem a cél?

2021. máj. 14. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de én is ugyanilyen helyzetben vagyok, pszichóra szeretnék menni, de félek én is nagyon, hogy nem lesznek meg a pontjaim :/ Pedig én is sokat készültem és kitűnő voltam egész gimiben.
2021. máj. 14. 21:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Debrecen a cél.😊
2021. máj. 14. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Pszichológián tavaly sem csökkentek a pontok, szerintem idén sem fognak. Nem írtad be esetleg Pécset? Oda lenne esély 420-al.
2021. máj. 15. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok...410 pontom van, nagyon izgulok (nekem Szeged a cél). Abban bízom, hogy mások is elrontották az érettségit, mert nehéz volt otthonról végigvinni
2021. máj. 31. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, nagyon drukkolok neked, de sajnos nem hiszem, hogy annyira elrontottak volná, hogy 27 pontot csökkenjen a ponthatár..
2021. máj. 31. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es:Sajnos ennyit nem fog csökkenni a ponthatár. Nem rontották el annyian, mint gondolod. Pedig hidd el nagyon drukkolok neked is, hasonló cipő 🙄😊
2021. máj. 31. 23:26
 10/11 A kérdező kommentje:
430 pontom lesz végül, bár azzal se sok esélyem lenne szerintem
2021. jún. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!