Az iskolai matektanárom nagyon hülye. Hogyan tudnék tanulni?
Oké, kifejtem. Az említett tanár nem tanít jól. (nem adom ki, milyen iskolába járok, elég legyen annyi, hogy fontos lenne tudnom az anyagot). Az órákon beszélgetünk, magáról mesél sztorikat (?) és le vagyunk maradva a többi iskolához képest. (van pár barátom máshol, megkérdeztem ők hol tartanak, leesett az állam, mi hónapokkal le vagyunk maradva). Egyszer már nagyon benéztem (nem mondom el hol, kiderülne mennyi idős vagyok, szóval vegyük úgy, hogy egy külső vizsgán) mert az amit kérdeztek (nem a tanár) az az anyag volt, amit mi a suliban csak pár héttel később tanultunk.
Röviden: Milyen olyan lehetőségek vannak megtanulni iskola mellett az anyagot (amit tanulunk párhuzamosan, és ami nem korrepetálás) és nem kerül egy vagyonba?
Érthető?
Előre is köszönöm.
Azért mégiscsak kellene tudni, hogy hol jársz az anyaggal, mert így nehéz válaszolni.
Esti gimibe jársz esetleg, és ateért nem akarod elmondani, hogy mennyi idős vagy?
Keresel magadnak különtanárt, elkéred a matematika tananyagot az osztálytársaidtól és az alapján készülsz.
Tele van a net ingyenes matematika oktató anyagokkal.
Úristen. Ez tuti az én volt matektanàrom. XD
Csak nem a barcikai Irinyi?
Nálunk ugyanez volt, és én folyamatosan magántanàrhoz jártam, hogy ne bukjak meg. Félévkor viszont 16-an megbuktak nálunk 28 főből.
Milyen suli ez, hogy van egy külső vizsga?
Ez engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!