Sry, 12 db 1es, van 2 db témazáró jellegü dolgozat ami 2nek számít csak egynek van írva.
2020. márc. 11. 22:46
2/8 anonim válasza:
Hát figyelj, átlagszámítás az két műveletből áll: összeadás és osztás. Ha erre nem tudod a választ, akkor kizárt, hogy 2-est kapj év végéig! Ez kb 5-6-os osztályos matematika...
2020. márc. 11. 23:08
3/8 anonim válasza:
Először is, kellene tudni, hogy hányadikos vagy.
Aztán, kellene tudni, hogy milyen anyagrészeket vettetek, amik nem mentek.
De még az is jól jönne, hogy miért nem megy a matek; rosszul magyaráz a tanár, vagy rossz a tanulási technikád? Esetleg csak leszarod, és nem foglalkozol vele eleget?
2020. márc. 11. 23:29
4/8 A kérdező kommentje:
Elsőéves érettségis vagyok.
4 év helyett 2éves képzés mert szakmautáni érettségi.
A matekot sose értettem de mindig átcsúsztam kettes-hármassal ha nagyon strapáltam magam.
A tanár is gyorsan magyaráz sajnos+atom gyorsan vesszuk az anyagokat a 2 év miatt.
2020. márc. 12. 07:35
5/8 anonim válasza:
Persze! Van esély de most azonnal keress egy matek tanárt!! Ne halogasd,mindjárt év vége!! Szánd rá a pénzt hidd el megéri!! Sok sikert!!!!
2020. márc. 12. 09:37
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben,hétvégére kerítek egyet. Köszi szépen.
2020. márc. 12. 09:52
7/8 anonim válasza:
Szívesen.De főleg TE kellesz hozzá hogy akard megérteni és gyakorolni gyakorolni gyakorolni!!! Kapd össze magad! Meg tudod csinálni!!!!!!!!!!! Higgy benne és tegyél érte!
2020. márc. 12. 10:00
8/8 Laylah válasza:
A matektanulásra nem a "gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni" a megoldás, hanem a megértés. Értsd, hogy mit miért csinálsz. Így később is össze tudod kapcsolni bonyolultabb feladatoknál, hogy ezt a lépést erre tudod visszavezetni, ezt a lépést arra. Ez azért fontos, mert ha olyan feladattal állsz szemben, ami nem a jelenleg vett anyaghoz kapcsolódik, akkor nem mindegy, hogy eszedbe jut-e, hogy a feladat melyik, korábban már tanult módszerhez kapcsolódik. Leegyszerűsítve: első osztályban épp az N betűt tanuljátok, de ettől függetlenül egy-egy leírnadó szó nem csak N betűkből áll, hanem az összes többi korábban tanult is szerepelhet benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!