Nyelvvizsga nélkül nem mehetek diplomaosztóra?
Miért olyan nehéz felfogni, hogy a nyelvvizsga ilyen tekintetben ugyanolyan követelmény, mint xy tantárgy teljesítése? Nem, nem teljesítetted a diplomához szükséges feltételeket, ennyi.
B2-es nyelvtudás, úgy hogy minimum 15 éve vagy az iskolapadban nem kéne, hogy nagy elvárás legyen.
Csináljátok utánam gyermekeim...
Család, gyerek és munka mellett több mint 30 évesen.
És igen, 15 éve nem kellett használnom a nyelvet. Hihetetlen ugye? Olyan munkaköröm volt, hogy nem voltam rákényszerítve.
És sajnos nem olyan a szakmám, hogy elég egy sima B2-es nyelvvizsga.
meg se merem inkább kérdezni milyen "diploma"
meg így minek, nincs otthon elég wc papír?
"Szerintem meg hülyeség, hogy a nyelvvizsgán múljon a diploma"
Akkor menj el a diplomaosztóra, hátha neked is adnak egyet. :DD
"Csináljátok utánam gyermekeim..."
Gyermekeim... Kicsit túlzásba viszed a gyereknevelést, nem?...
"Család, gyerek és munka mellett"
Lehetett volna máshogy is. Már bánod, hogy te(!) ezt a sorrendet választottad(!), vagy miért dörgölöd az orrunk alá?
"több mint 30 évesen"
Más meg 50 évesen. Na és?
"És igen, 15 éve nem kellett használnom a nyelvet. Hihetetlen ugye? Olyan munkaköröm volt, hogy nem voltam rákényszerítve."
Nem csak akkor szabad használni egy idegen nyelvet, ha direkt rá van kényszerítve valaki.
"És sajnos nem olyan a szakmám, hogy elég egy sima B2-es nyelvvizsga."
Miért? Az már megvan? Akkor nem lesz olyan vészes szakmásítani.
Mehetsz, de nem diplomát kapsz, hanem egy lapot. Azzal tudod majd átvenni a diplomàdat, ha megvan a nyelvvizsgàd.
Van egy barátnőm, neki sincs nyelvvizsgàja, és ő is elment a diplomaosztójàra, de ő is csak egy lapot kapott. Ugyanúgy ünnepeltek ettől függetlenül, volt buli, családi ebéd, stb. Elvégre elvégezte a képzést, csak a nyelvvizsga nem sikerült neki (most próbálkozott vele először).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!