Nyelvvizsga nélkül nem mehetek diplomaosztóra?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 10:48
2/24 anonim válasza:
Ha (amíg) nem teljesíted a diplomád megszerzéséhez szükséges nyelvi követelményeket, akkor nem kapsz diplomát. Értelemszerűen nincs miért elmenned a diplomaosztóra ilyenkor.
3/24 A kérdező kommentje:
Szerintem meg hülyeség, hogy a nyelvvizsgán múljon a diploma, mert x idő alatt bizonyítottam a tárgyi tudásomat, és az államvizsgán is sikeresen átmentem.
2022. júl. 13. 11:01
4/24 anonim válasza:
Lehet, hogy szerinted hülyeség, de ez a követelmény rendszer, ami a legtöbb helyen nem is sok csupán csak egy B2-es nyelvvizsga. Ennek szerintem manapság alapnak kellene számítania, főleg annak aki diplomát szeretne a kezében fogni és diplomás munkát végezni.
5/24 anonim válasza:
Viszont ha jól tudom, és később megszerzed a nyelvvizsgát, akkor elmehetsz az éppen akkori diplomaosztóra. /#4-es voltam/
8/24 Andizsuzsi válasza:
"Szerintem meg hülyeség, hogy a nyelvvizsgán múljon a diploma"
Szerintem meg amikor felvételiztél is ez volt már a követelmény.
9/24 anonim válasza:
Elmehetsz.
Nálunk ugyanúgy részt vettek a nyelvvizsgahiányosak is, csak diploma helyett az oklevelet kapták kézhez, hogy sikeres záróvizsgát tett.
Én is így voltam, később, mikor meglett a nyelvvizsga, már csak a TO-n vettem át a diplomát.
10/24 anonim válasza:
Akkor ez egyetem függő, nálunk a Corvinuson csak az vehetett részt, aki minden előírt kritériumnak megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!