Töröltem az idei jelentkezéseimet a felvin, de még nem kaptam róla mailes értesítőt, hogy megtörtént, akkor most sikerült törölni vagy nem?
Figyelt kérdés
pár napja itt adtatok tanácsot, hogyan kell törölni.
sorrendmódosítás, majd törlés.
az oktatási hivatalnál is ezt javasolták, mivel az idei szóbeli felvételit több okból ki kellett hagynom.
tegnap tehát töröltem, de azt írta ki a felvi, hogy adatfeldolgozás folyamatban.
most megnéztem a mailjeimet de még nem kaptam a felvitől értesítést, hogy törölték.
mikor februárban jelentkeztem egyetemekre, kaptam visszaigazolást, h. sikerült kitöltenem az adatlapokat, de most a törlésről nem.
ma éjfél a határidő.
most akkor aggódjak, vagy sikerült törölni?
2022. júl. 7. 11:13
12/15 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz büntetés emiatt.
2022. júl. 7. 22:12
13/15 anonim válasza:
Jaj, hagyjad már, évente szerinted hányan teszik ugyanezt? Inkább örülnek neki, hogy jelzed és nem veszed el más elől a helyet, aki pont utánad jönne és az egyetem se fog feleslegesen foglalkozni olyannal, aki nem is akar menni.
14/15 A kérdező kommentje:
de jövőre akarok, nagyon is akarok.
2022. júl. 7. 23:19
15/15 anonim válasza:
Akkor jövőre várnak szerettel, de nem lesz semmi, nyugi van. Az rosszabb, amikor meghagyod, aztán nem mész el beiratkozni se, és valaki kiesik, aki bejuthatna és szeretne is, csak kimarad, mert meggondolod magad, de nem vonod vissza. Ez a helyes döntés ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!