Mit tegyek? Emelt érettséginél a 42.000 Ft-ot utalással(online) szeretném befizetni a Magyar Államkincstár részére, azonban ugye ezt igazolni szükséges, hogy megtörtént, és ezt írják:
Átutalással történő befizetés esetén a bank által igazolt átutalási megbízást kell csatolni a jelentkezési laphoz.
Nos ha neten utalom nem kapok erről igazolást.Mi ilyenkor a teendő?
Én inkább bankban intéztem, nem akartam utólag igazolást kérni. A smartbankosra itt a gyakorin azt írta valaki, hogy neki nem fogadták el és hiánypótlásra kérték fel hogy igazolja az átutalás tényét.
Ez amúgy elég nevetséges, hogy igazolni kell egy (ma már azonnali) átutalást. :D Beírja a közleményt a keresőbe és OTT van, nem véletlen kell beírni az azonosítót.
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Utánajártam a dolognak. Nos ráírtam a kormányhivatalra, ahonnan ezt a választ kaptam:
"A vizsgadíj befizetését igazoló bizonylat esetén az alábbiaknak kell jól láthatóan szerepelniük: - indító bankszámlaszám - kedvezményezett - befizetés összege. Amennyiben ezek jól láthatóak, akkor teljesen rendben van."
Szóval nem kell, hogy hiteles legyen.
Gondoltam leírom, hátha a későbbiekben valakinek jól jön :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!