Töröltem az idei jelentkezéseimet a felvin, de még nem kaptam róla mailes értesítőt, hogy megtörtént, akkor most sikerült törölni vagy nem?
pár napja itt adtatok tanácsot, hogyan kell törölni.
sorrendmódosítás, majd törlés.
az oktatási hivatalnál is ezt javasolták, mivel az idei szóbeli felvételit több okból ki kellett hagynom.
tegnap tehát töröltem, de azt írta ki a felvi, hogy adatfeldolgozás folyamatban.
most megnéztem a mailjeimet de még nem kaptam a felvitől értesítést, hogy törölték.
mikor februárban jelentkeztem egyetemekre, kaptam visszaigazolást, h. sikerült kitöltenem az adatlapokat, de most a törlésről nem.
ma éjfél a határidő.
most akkor aggódjak, vagy sikerült törölni?
Ennek is megvan az átfutási ideje, nem kell izgulni.
Amúgy miert is aggódsz? Ha véletlen felvesznek valahova, akkor nem iratkozol be és kész.
Ha meg el sem mentél felvételizni, akkor teljesen mindegy, semmi következménye nincs.
De amúgy igen, kell idő, amíg adminisztrálják.
4
köszi
és ez ugye nem érinti a még rendelkezésemre álló, ingyenes féléveket a FIR-ben?
ezzel nem vész el semmi, remélem.
Már hogy a manóba érintené?
Ugye, csak viccből kérdezel ilyet egy alapdiplomával? Akkor érintené a féléveidet, HA jekentkezel a képzésre, HA elmész felvételizni, HA van elég pontod a szakra és felvesznek és majd beiratkozol és majd aktiválod a félévedet.
naa sikerült képernyőfotót készíteni a jelentkezésem törléséről, és azt írta ki a rendszer mindhárom törölt egyetem helyett, hogy JELENTKEZÉSI HELY KIZÁRÁSA.
akkor minden oké, ennek kell lennie? (olyan furán hangzik ez) és mellette ott van, h. a rendszer elfogadta a törlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!