Hogy sikerült az idei tanév? Barátok? Szerelem? Jegyek? Tanárok? Előző tanévhez képest? stb.
Barátok:
Megismertem az edzés hatására jó pár embert, akivel nagyon jó viszonyt ápolok. A régi barátok megmaradtak, bár az egyikben hatalmasat csalódtam, mert valami nagyon nagy patkányságot csinált, mindegy.. :D
Szerelem:
Elkezdtem ismerkedni, több kevesebb sikerrel. Összejöttem egy lánnyal, majd csúnyán átvert, nem illettünk össze, minden elhitetett velem.. Nem tartott sokáig szerencsére, de még mindig megvisel, mert Ő volt az első lány, aki iránt éreztem valamit.. Na mindegy, az edzés mindig itt lesz nekem. :D
Jegyek:
Végzős voltam, ezért kicsit lazábbra vettem a dolgokat, de így is nagyon jól alakultak a dolgok, 4,7-es átlag év végén + érettségi is jól sikerült, ahhoz képest, hogy semmit sem készültem.
Jegyek:
5-ös lett minden, erre büszke vagyok.
Barátok:
Sosem voltak, idén se lett. Nyáron nem tudom mit kezdek magammal, mert senki sem keres.
Barátnő:
Erről ne is beszéljünk, esélytelen.
Tanárok:
Egész jók, párnak nem bírom a stílusát, de semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!