Szégyeltétek,hogy nyelvvizsga hiány miatt,nem kaptatok kemény fedeles diplomát csak igazolást?
Szia !
Nekem nem sikerült a nyelvvizsga , én el se mehetek a diplomaosztóra mert nem adnak még papírt se. Hogy hogy kezelem ? Nem esik jól mert rentgeteg dolgoztam a diplomáért de tudom ,hogy az ,hogy nincs meg a nyelvvizsga még nem azt tükrözi ,hogy kevesebbet érnék a többiektől. Ezen én már túl léptem , családdal már megbeszéltem .Persze jó lett volna ha van de így jártam , ezen te se idegesítsd magad ! :) Nekem a családom egész megertő volt szerencsére mert tudják ,hogy ezen a szakon nagyon nehéz volt ...
"ő is sajnálatot érezz irántam,ami csak még inkább rá tett egy lapáttal a lelki állapotomra"
Család természetes, hogy sajnál amiért nem kapsz diplomát vagy jobb lenne ha röhögnének rajtad?
Amúgy ne akadj fent egy kis csúszáson, gyorsan tedd le a nyelvvizsgá(t)kat, és utoléred magad.
Igen, borzalmasan érezném magam. De ez az én maximalizmusom miatt van. Meg azért mert ilyen környezetben éltem (19 évesen szereztem meg a 3. nyelből a nyelvvizsgámat, infós szakon tanulok)
Ennek ellenére nem gondolom, hogy szégyellned kellene magadat, inkább ünnepeld meg a siker részét.
6. Na hopp egy itélkező! Képzeld 2020 óta jártam magántanárokhoz, többször neki futottam a nyelvvizsgának ,az utolsó pillanatig küzdöttem,de sajnos a szövegértés sosem sikerült. "5" mondatot írni,mert az mindegy meglett 60%
De nagyon:
" èrtelmes" ès "kedves "ember lehetséges ha egyszerre ìtèlkezel! Kìvànom,hogy egyszer te is szenvedjél jó sokat az életedben,hogy vissza kapd a másoknak adott kedvességed! Bár biztos azért trollkodsz a neten,mert az èletben a kutyàt nem èrdekled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!