Az (emelt) érettségi után részt kell venni a tájékoztató és záróértekezleten?
A tájékoztató értekezletet kapásból azért nem értem, mert én ma szóbeliztem, az értekezlet pedig 13-án lesz.
"3. A tájékoztató értekezlet
A szóbeli vizsga előtt az elnök tájékoztató értekezletet tart (8. sz. melléklet), amelyen a vizsgabizottság és a
vizsgázók vesznek részt."
A záróértekezlet pedig a lentiek alapján úgy gondolom nem ránk tartozik. Viszont akkor nem értem mi szükség volt felsorolni (konkrétan órára pontosan az időpontokat), mert engem teljesen összezavart, hogy hova kell menni, hova nem. Nyilván jó lenne huszonharmadika előtt megtudni az eredményeket ha lehet az eredményhirdető értekezlet előtt.
"A szóbeli érettségi vizsga befejezése után, legkésőbb az azt követő munkanapon a vizsgabizottság záróértekezletet tart, amelyen megállapítja a vizsgázók szóbeli vizsgarészen nyújtott teljesítményének minősítését, valamint a teljes vizsga összesített minősítését. R. 42. §
A vizsgabizottság megtárgyalja a szóbeli vizsgán elkövetett szabálytalanságot..."
Ha valakinek van erről biztos infója megköszönném, ha megosztaná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!