Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az (emelt) érettségi után...

Az (emelt) érettségi után részt kell venni a tájékoztató és záróértekezleten?

Figyelt kérdés

A tájékoztató értekezletet kapásból azért nem értem, mert én ma szóbeliztem, az értekezlet pedig 13-án lesz.

"3. A tájékoztató értekezlet

A szóbeli vizsga előtt az elnök tájékoztató értekezletet tart (8. sz. melléklet), amelyen a vizsgabizottság és a

vizsgázók vesznek részt."

A záróértekezlet pedig a lentiek alapján úgy gondolom nem ránk tartozik. Viszont akkor nem értem mi szükség volt felsorolni (konkrétan órára pontosan az időpontokat), mert engem teljesen összezavart, hogy hova kell menni, hova nem. Nyilván jó lenne huszonharmadika előtt megtudni az eredményeket ha lehet az eredményhirdető értekezlet előtt.

"A szóbeli érettségi vizsga befejezése után, legkésőbb az azt követő munkanapon a vizsgabizottság záróértekezletet tart, amelyen megállapítja a vizsgázók szóbeli vizsgarészen nyújtott teljesítményének minősítését, valamint a teljes vizsga összesített minősítését. R. 42. §

A vizsgabizottság megtárgyalja a szóbeli vizsgán elkövetett szabálytalanságot..."

Ha valakinek van erről biztos infója megköszönném, ha megosztaná.

#érettségi #értekezlet #eredmény hirdetés
2022. jún. 8. 13:32
 1/5 A kérdező kommentje:
(Már van érettségim, középiskolai hallgatói jogviszony nélkül tettem új érettségit, nem tudom hogy emiatt van e máshogy nekem)
2022. jún. 8. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, soha nem mentem. Csak arra amikor a tanúsítványt adták ide.
2022. jún. 8. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem akkor mondják el a szóbeli eredményeit? Mármint a tájékoztatón.
2022. jún. 8. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak a tanúsítvány kiadására mentem, engem nem érdekel a szóbeli eredménye, hanem az összeredmény.
2022. jún. 8. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2022. jún. 8. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!