Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 1,69-re szerintetek megadja a...

1,69-re szerintetek megadja a tanár a kettest?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 15:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

dobálja, de direkt úgy csinálja meg a dolgozatot hogy még véletlen se sikerüljön kettesnél jobban.

egy másik tantárgyból meg tized annyit se tanultam mint ebből, mégis 4,56-ra állok, mert a tanár még arra is ötöst adott ha írtam a füzetbe órán

2022. máj. 30. 15:57
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Még mindig nem derült ki, hogy melyik tárgyról van szó.

Sok dologtól függ. Például attól is, hogy ha te vagy az egyetlen, aki bukik, akkor csak miattad nem akar a nyarából egy napot elcseszni, hogy pótvizsgáztasson, inkább átenged, így mindenki jól jár (bár lehet, hogy te hosszútávon nem, de az legyen a te bajod).

2022. máj. 30. 16:39
 13/23 anonim válasza:
Melyik tantárgy ez?
2022. máj. 30. 16:51
 14/23 A kérdező kommentje:
rajtam kívül még legalább a fél osztály bukásra áll, szóval biztos hogy nem én vagyok az egyetlen.....
2022. máj. 30. 16:53
 15/23 A kérdező kommentje:
egyébként nem lényeges hogy melyik tantárgy, a kérdés az volt hogy vajon megadja-e a kettest
2022. máj. 30. 16:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De, lényeges, mert egy sokadrangú tölteléktárgyból valószínűleg megadja, míg mondjuk matekból nem.
2022. máj. 30. 16:56
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is számít, hogy miről van szó. Pl történelemből vagy irodalomból én pont nehezebben adnám meg a kettest, mert ott tényleg többet számít, hogy mennyire próbálkozik a diák. Matekból már hamar elfogadom, hogy nem érti egyáltalán, bár ott is sokkal többet számít az akarás, mint ahogy sokan gondolják.
2022. máj. 30. 17:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Tanár függő.

Én tanár leszek (angol-német), és érettségis tárgyra biztos nem adnám meg a kettest. Legyen amr nivoja az érettséginek.

Ha esetleg rajz, ének, tesi, ilyen "másodlagos" tárgyakról van szó, szívem szerint én megadnám, de lehet , hogy nem mindegyik tanár ilyen jóindulatú.

2022. máj. 30. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem fogod megkapni a kettest. Már most kezdhetsz pótvizsgára készülni.
2022. máj. 30. 18:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, amikor a tanév kb utolsó napjaiban valaki, aki egész évben lesz*rta a tanulást, nekiáll okoskodni, hogy DIREKT olyat kérdez a tanár, amiről nem volt szó órán... aha. Ez már az én időmben is ócska kifogás volt.

1,69 az bukás a legtöbb iskolában.

2022. máj. 30. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!