Angol érettségi hallott szöveg értése?
Ki szerint volt még érthetetlen a cápás feladat? Sharp teeth helyett, pl shark teeth-et írtam. Ott 6 pontot vesztettem😭
A BMX-nél meg egyet, de az saját butaság.
Az első 2 részben nem vesztettem semmit, a szövegalkotást meg ugye nem tudom...
Eddig 7 pontot vesztettem ugye. Remélem a szövegnél nem kapok levonást, mert úgyse tudok minden pontot megszerezni szóbelin.
Azt még pontosan nem tudom, ennyire eltökélt nem vagyok. 😂😅
Majd hozza az élet, igazából szimpatikus volt ez a szak, azért választottam, mert meg nem akartam kihagyni a tanulásból 1 évet. Remélem, hogy jól döntöttem azért.
Te ügyes vagy, azok szép eredmények!:)
Én is az emelt töri szóbelijére készülök, kellenek a pontok! :) Én pszichológiára szeretnék majd továbbmenni.
Nekem a többi tantárgyam elég jól ment, a magyar 90% körüli lesz ha az elemzésem jó, társadalomismeret a választott, abból még kell a szóbeli. A matekot én is elszúrtam, nagyon sok figyelmetlenségem volt:( Nem jutott az eszembe hogy a 92 és a 4 is osztható 4-gyel meg ilyenek...xd Borzasztó. Ettől függetlenül jobban ment mint az előző évek feladatsorai, 85% körüli lesz szerintem...
Köszi, de még nem iszok előre a medve bőrére. :)
Hajrá a szóbelikhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!