Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol érettségi hallott...

Angol érettségi hallott szöveg értése?

Figyelt kérdés

Ki szerint volt még érthetetlen a cápás feladat? Sharp teeth helyett, pl shark teeth-et írtam. Ott 6 pontot vesztettem😭

A BMX-nél meg egyet, de az saját butaság.

Az első 2 részben nem vesztettem semmit, a szövegalkotást meg ugye nem tudom...

Eddig 7 pontot vesztettem ugye. Remélem a szövegnél nem kapok levonást, mert úgyse tudok minden pontot megszerezni szóbelin.

2022. máj. 6. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na, akkor gondolom duplázol majd. Médián belül mivel szeretnél majd foglalkozni? Nekem matek 3, többi valsezg 5, közepesen ment összességében, mert volt amiből jobbat akartam, volt ami meg jobban ment, mint előre gondoltam. Viszont emelt angol és magyar elég jól ment és azoknak számítanak a pontjai, úgyh remélem nem lesz baj
2022. máj. 11. 14:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Azt még pontosan nem tudom, ennyire eltökélt nem vagyok. 😂😅

Majd hozza az élet, igazából szimpatikus volt ez a szak, azért választottam, mert meg nem akartam kihagyni a tanulásból 1 évet. Remélem, hogy jól döntöttem azért.

Te ügyes vagy, azok szép eredmények!:)

2022. máj. 11. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is az emelt töri szóbelijére készülök, kellenek a pontok! :) Én pszichológiára szeretnék majd továbbmenni.

Nekem a többi tantárgyam elég jól ment, a magyar 90% körüli lesz ha az elemzésem jó, társadalomismeret a választott, abból még kell a szóbeli. A matekot én is elszúrtam, nagyon sok figyelmetlenségem volt:( Nem jutott az eszembe hogy a 92 és a 4 is osztható 4-gyel meg ilyenek...xd Borzasztó. Ettől függetlenül jobban ment mint az előző évek feladatsorai, 85% körüli lesz szerintem...

2022. máj. 11. 15:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok, ügyes vagy! :-)
2022. máj. 11. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszi, de még nem iszok előre a medve bőrére. :)

Hajrá a szóbelikhez!

2022. máj. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!