Emelt angol érettségi hallott szöveg értése - mennyire szigorú a pontozása?
Figyelt kérdés
A megoldókulcsban lehet olvasni hogy például helyesírási hiba miatt még elfogadható, de a többes szám egyes szám tévesztése is még elfogadható.
Én egy igeidőt tévesztettem el.
(A dinoszauruszok X kilót nyomtak helyett a dinoszauruszok X kilót nyomnak-ot írtam)
Nektek mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
Mennyire veszik szigorúan ezt a pontozásnál?
2021. okt. 24. 00:23
1/5 anonim válasza:
Te minek foglalkozol ezzel éjjel?
2/5 anonim válasza:
Nem volt nehéz. 73 százalékosat írtam tavaly úgy hogy semmit nem készültem rá. A hallásértés volt a legkönnyebb része nekem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak a jó igeidőben írt választ fogadják el. Dinoszauruszokról, hogy beszélnének jelen időben?
4/5 anonim válasza:
Sajnos szigorúan veszik, ha a javító kulcsban XYZ van és XY-t írsz akkor áthúzzák
5/5 anonim válasza:
Ha megértést nem befolyásolja, az elfogadható.
school - schol (nem jutott jobb eszembe) mehet,
break - brake nem mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!