Angol érettségi hallott szöveg értése?
Ki szerint volt még érthetetlen a cápás feladat? Sharp teeth helyett, pl shark teeth-et írtam. Ott 6 pontot vesztettem😭
A BMX-nél meg egyet, de az saját butaság.
Az első 2 részben nem vesztettem semmit, a szövegalkotást meg ugye nem tudom...
Eddig 7 pontot vesztettem ugye. Remélem a szövegnél nem kapok levonást, mert úgyse tudok minden pontot megszerezni szóbelin.
Az én emeltem Töri volt, de azt elcsesztem...
60-70% max...
Én rendesen csalódtam magamban. A szövegértés nagyon egyszerű volt, a nyelvhelyesség is, na de a listening... A sharkos feladatnál én 4-et se értettem, a BMX-es elvileg hibátlan lett, a Jurassic Parkos hülyeségnél meg 2 jó választ rosszra írtam...
Nekem kb 80% lesz az angol. :( Pedig a 90%-ra mentem, de ezt most nagyon benéztem. Remélem a leveleimet nem pontozzák le.
Apropó levél... az elsőnél te barátit írtál? Én csináltam összevonásokat is, mert "Hi" volt a kezdése, de azt olvastam hogy azt hivatalos levélnek kellett volna megírni.😭
Utolsó vagyok, most olvasom hogy emelteztél töbiből. Te vagy az én emberem! Én is, az esszétémák jók voltak, de a tesztet elszúrtam. Nem tudom mennyi az esélye higy a szóbeli felvigye a százalékot... mindenesetre szurkolok hogy jól menjen majd!
Te a többi tamtárgyból milyen eredményeket értél el?
A sharkos nálam is kihúzta a gyufát. De az szerintem nem volt fair, nem is volt érhető. Nekem is NAGYON oda kell magam tenni szóbelin, hogy elérjek egy 85-90%-ot :(
Én barátinak és hivatalosnak is írtam. Baráti kérdéseket tettem fel, de hivatalosan köszöntem el. Te hogyan oldottad meg?
Hát én is a szóbeliben reménykedek törin, de ott hibátlant kéne produkálnom.
Kommunikáció és médiatudományra jelentkeztem.
Ti/te hova?
Én is külföldre szeretnék menni egyetem után...azt kell mondjam, hogy sajnos, mert szeretnék itthon maradni, ha normális lehetőségek lennének.
Amúgy a matek az sajnos kettes lesz vszeg, de nem is vártam jobbat. Magyar négyes, ötös kb, választott info pedig most jön, de az tuti ötös lesz. :)
Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!