Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyi idős...

Szerintetek mennyi idős korunkig normális egyetemistának lenni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
#10 BME-n nincs levelező.
2022. máj. 1. 10:12
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

Nem. Egyáltalán nem oké, hogy másfél-2 és fél évet csússzon valaki. Aki ezzel számol, az úgysem csak ennyit fog.

2022. máj. 1. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen okoskodó megmondó embereknek... Honnan tudod, hogy valaki miért csúszik, bele látsz a fejébe? Teljesen mindegy mennyi ideig tart valakinek.

Bár az a kérdés szempontjából igaz, hogy a normális az az egy-két félév csúszás, ami úgy is lehetséges, hogy nincs gondja, baja az embernek. Egyébként meg zajlik az élet, akármi gond adódhat, vagy valami közbejöhet és nem úgy halad az ember az életével, ahogy szeretne. Kétlem, hogy azok az emberek mások orrára kötnék, hogy mi a helyzet akiről azt hiszik mások, hogy csak lusta stb.

2022. máj. 1. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
12. Én a fő szakomon eleve csúsztam 3 évet az abszolutóriumig, utána még 3 évig nem adtam le a szakdogámat. Összesen 11 év alatt végeztem el az 5 éves szakot. Ehhez képest doktoráltam belőle jó eredménnyel 100-150. ranken lévő nyugati egyetemen, és az egyik top magyar egyetemen tanítok vele 15 éve.
2022. máj. 1. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
12%
14, na ezért mondják azt, hogy romlik az oktatás színvonala, ilyen oktatókkal akik maguk is alig bírták elvégezni az egyetemet
2022. máj. 1. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
#13as, persze, megeshet mindenkivel, hogy közbejön valami és csúszik amiatt, de ne az legyen már a normális, hogy másfél-két évet csúszol egy 3 és fél éves szakon. Járj be egyetemre, és végezd el tisztességesen időben, nem nagy kunszt.
2022. máj. 1. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
15. LOL. "ilyen oktatókkal akik maguk is alig bírták elvégezni az egyetemet" helyett a szakon éveken keresztül 5.0-ás átlagom volt (egy olyan elit képzésen, amelyen egyébként tömegesen buktak az emberek), csak ez alatt a 11 év alatt, amíg végigjártam, elvégeztem még egy nehéz osztatlan képzést (évfolyamelsőként), egy mesterszakot (dicsérettel), egy alapszakot (szintén évfolyamelsőként), és végigcsináltam egy doktori iskolát az abszolutóriumig. Nem mondom, hogy okosan csináltam, de azért az enyhe túlzás, hogy "alig bírtam volna elvégezni az egyetemet". Megnézném te mikor csinálsz végig két nehéz osztatlan szakot párhuzamosan úgy, hogy mindkét helyen évfolyamelső vagy.
2022. máj. 1. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én orvosira járok , remélhetőleg két év múlva végzem. Hat éves a képzés , mellette dolgozni nem lehet. (A kevésbé jómódú szülők gyerekeinek marad a diákhitel, mint lehetőség .) Én 19 évesen kezdtem, eleve 25 évesen fejeztem volna be. Viszont egy évet már csúsztam .( másodév végén nem lett meg az anatómiaszigorlatom, keresztfélév nincs+ minden mindenre ráépül) Ha minden jól megy, akkor 26 évesen fogom befejezni. Viszont sokan akar 2-(3) évet is csúsznak , esetleg később állnak neki az egyetemnek. Ők még később is végeznek. Egy percet nem dolgoztam( kirendeléseket kivéve ). Nem érzem gáznak, mert a tanulás most az első . A párkapcsolatom , a családom , a szabadidőm , stb.csak ez után jönnek . Szüleim és a párom mellettem állnak , támogatnak a céljaimban.
2022. máj. 2. 06:18
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, 18, csak a te szakmád máshogy épül fel, mint a legtöbb...
2022. máj. 2. 07:22
 20/20 anonim ***** válasza:
1 és 99 éves kor között. bármikor néhány szak kivételével(pl bizonyos orvosi szakok).Ha megvan az elhatározás és a fedezet a tanulmányokra simán lehet csimálni.A tanulás NEM KOR KÉRDÉSE!Maximum az embernek,amikor kezdi akkor lesz rá lehetősége.Ha pl. csak levelezőn lehet,akkor levelezőn
2022. máj. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!