Egyetemisták! Manapság egyetemi előadás közben tényleg teljesen normális dolog telefonon beszélni?
Tegnap hallottam egy elsőéves egyetemistát, aki azért panaszkodott egy tanárra, mert az nem engedi, hogy a hallgatók óra közben felvegyék a telefont és ott álljanak neki beszélni.
Mikor csodálkozva ellentmondtam, hogy de hát órán van, mégis miért vehetné fel, azt válaszolta, hogy "de hát ez csak előadás".
Oké, hogy én nem most vagyok diák, kb 10 éve fejeztem be az egyetemet, de volt mobilom nekem is, ha nem is "okos". Ám soha, míg odajártam, sem én, sem bármelyik más hallgató nem vette fel a telefonját sem szemináriumon, sem előadáson. Lehalkítottuk, és ha véletlenül valaki elfelejtette, és belecsörrent az órába, akkor gyorsan kinyomta.
A "mai világban" ez tényleg máshogy megy már?
Köszi a gyors válaszokat, ment a zöld kéz. :)
Még ha valaki kimegy óráról ilyenkor, azt megértem, azzal legalább nem zavarja a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!