Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jár valaki közületek a budapes...

Jár valaki közületek a budapesti Szent László Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor milyen suli? Mennyire erős? Nehéz bekerülni?

Hogyan tanítanak?

2010. szept. 16. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Én nem oda járok, de hallottam 1-2 dolgot.

Azt, hogy mennyire erős nem tudom megmondani, hát tanulni kell az tény.

De pl mindenki azt hinné, hogy oda csak könyvmolyok járnak akik egyfolytába tanulnak.

Hát nem.... miniszoknyás necc harisnyás lányok, emosok, rasztások. Szóval... pont egy szülőtöl hallottam hogy mint " Szent László gimnázium" a neve tekintéjt parancsol, de ez a hírnév mára eléggé elúszott. Régebben valóban egy nagyon erős iskola volt, mára kevésbé. Illetve most is erős azért...de hogy is mondjam, szóóóóval érted. :)

2010. szept. 16. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Nem az iskola színvonala csúszott le, hanem az otthoni nevelésé :) Egyébként 820-an járunk a Lászlóba, ebből a raszták-neccharisnyások kb. 20-an lehetnek. A közösség nagyon nagyon jó. Erősnek erős, még ha néha nem is érzed úgy. A bekerülés a tanulmányi eredményeidtől és az elszántságodtól függ. Engem a németre 8.-nak vettek fel...
2011. jan. 13. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. A tanítás színvonala nagyon jó, ha a tanár látja, hogy együtt akarsz működni. Minden lehetőséged megvan arra, hogy mindent megtanulj, a többi rajtad múlik.
2011. jan. 13. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

előző, téged a németesre hány ponttal (matek-magyar írásbeli) vettek fel 8.-nak?

2011. jan. 15. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
matek 40, magyar 41
2011. jan. 15. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én oda járok, olaszra. :) Imádom, erős ugyan, de ez csak a hasznodra fog válni. És tényleg: gyakorlatilag minden lehetőség adott minden téren! Én még ilyen iskolát nem is láttam máshol ebben az országban. :)
2011. febr. 26. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!