Humánosnak van esélye reál szakon?

Igen, pontosan így gondoltam. Az első állításod több mint valószínű.
Majd kibukok akkor. Meg ezt a humán szakot is alig végeztem el.

Van esélyed infón.
Kérdés, hogy melyik szak, melyik egyetem.
Illetve amit tegyél fel magadnak, mert én nem tettem fel amikor infóra jelentkeztem:
Mi motivál, hogy informatikát tanulj? (És tölts el pár órát ezzel a kérdéssel, kettesben. )
Melyik terület érdekel? Ha elképzelsz egy konrét területet, hogy el kellene mélyedned benne hogy reagálnál?
Én úgy vagyok infós szakon, hogy rájöttem, hogy én például nem vagyok reálos és inkább lehet, hogy a vizuális művészetek állnak közelebb hozzám :D

Jól érzed egyébként. Informatikában nagyon kevés dolgot lehet megtanulni. Nagyon sokat kell gyakorolni. És el kell tudni viselni a rendszed problémáit, keletkező hibákaf megoldani.
Mert, hogy itt rendszereket fogsz építeni ;)
5.: Az elképzeléshez egyetlen konkrét egyetem és szak tartozik hozzá persze, és semmi más, viszonylag kitaláltam ezt és vágynék is rá. De ha nem menne, még mindig ott vannak a szakmai képzések. Igazából a tervemben nem elvárás hogy csak egyetem, nekem az számít csak hogy a szakmában legyek, de mivel az egyetem a legerősebb ilyen téren, miért ne vegyem számításba.
Húú, hogy mennyi dolog motivál, majdnem 10 nyomós okot tudnék. Megosztanám ezeket privátban szívesen. Nem 18 évesen találtam ezt ki, az akkori szakom iránt kb. semmi nem motivált, egyszerűen menni kellett és csinálni valamit, és ebbe teljesen bele is nyugodtam. (Csak sikeres nem voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!