Hogyan tudnám jobban megérteni a fizikát?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok és a fizika nem megy annyira, de rájöttem, hogy érettségiznem kell belőle a felvételihez. Egyszerűen a tanár nem magyarázza el normálisan, csak hadar és ezért nem is tudom megérteni, hiába olvasom át otthon. Most 3.2-re állok belőle de ezt jövőre szeretném feljavítani egy 4.5-re legalább.2022. márc. 31. 07:24
1/7 anonim válasza:
A digutális oktatás alatt én sem értettem meg a tanár magyarázatát.
A youtubon rengeteg videót megnéztem, ami sokkal érthetőbb volt számomra.
A neten rengeteg számítási feladat van megoldással, ez is nagyin sokat segített.
2/7 anonim válasza:
Csak az előttem válaszolót tudom erősíteni, az interneten, youtube-on nagyon sok tananyag található amik elősegítik a megértést.
3/7 anonim válasza:
Írott anyagot is találsz nagyon jókat, érdemes témakörönként rákeresni.
Itt van pl. egy mechanika:
De tényleg jók a videók, a youtube-on rengeteget találsz. Tanárok, vagy akár egyetemisták "tolmácsolásában" - közérthető módon.
Neki is van több videója, pl. itt a mágneses indukcióról:
4/7 anonim válasza:
folytatom az előzőt....
és mindenek előtt NAGYON jók Härtlein Károly Brutális fizika előadásai!
pl:
6/7 anonim válasza:
Miért kell abból érettségizned, ha nem megy???
7/7 anonim válasza:
google-n rengeteg tananyagot tudsz találni, ha kicsit jobban utánanézel, vannak kifejezetten olyan könyvek amik a könnyebb megértést segítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!