Az lehetseges hogy egy targyat akarmennyiszer fel lehessen venni?
Ez olvashato az egyetem oldalan
Ha a 2018/2019. tanévtől kezdted meg a tanulmányaidat, akkor nincs korlátozás erre vonatkozóan. Ez a sikertelen vizsga utani targyfelvetel fulnel van, akkor ha jol ertem akik 2018/2019 tanev utan kezdtek meg az egyetemi tanulmanyaikat sikertelen targyteljesites utan akarhanyszor felvehetnek egy targyat? Vagy ugyan ugy vizsgaalkalmakban merik?
Melyik egyetem, melyik szak? Miért nem lehet konkrétumot kiírni, hogy érdemben tudjon segíteni az ember?
Az adott képzésre vonatkozó tanulmányi és vizsgaszabályzat a mérvadó, egy kiragadott mondat alapján, aminek a szövegkörnyezetét már eleve lehet, hogy rosszul értelmezed, nem lehet válaszolni a kérdésedre.
Én is olvastam ilyet, de azt is nézd meg, hogy összesen hány vizsgaalkalom van engedélyezve. Törvény szerint 5 és a 6. dékánival.
Az lehet, hogy egy tárgyat azon az egyetemen akárhányszor fel lehet venni, de ha ráépülős tárgyról van szó, akkor nem tudsz további tárgyakat felvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!