Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták ti mikor tanultok?

Egyetemisták ti mikor tanultok?

Figyelt kérdés
De most komolyan:) Én nem rég értem haza, hulla fáradt vagyok és még csak mag volt az első napom. A jegyzeteimet átmásoltam és annyi...de nekem semmi sem maradt meg. Ti mikor oldjátok meg a tanulást?
2010. szept. 13. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is elég fáradt vagyok miután hazaérek,de megpróbálom átolvasni másnapra a jegyzeteket.Kérdező te milyen szakra jársz?
2010. szept. 13. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre van a vizsgaidőszak. Na persze attól függ milyen szakon.
2010. szept. 13. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes időben elkezdeni tanulni vagy legalább átolvasgatni hogy ne minden a vizsgaidőszakra halmozódjon fel. :)
2010. szept. 13. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Tanítós vagyok:) Nálunk a szorgalmi és a vizsga időszak között csak egy hétvége van. Szóval akkor nem kezdhetek már el tanulni..
2010. szept. 13. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mi olyat nem szoktunk. :-P

viccet félretéve, majd belejössz. lazább napok, hétvége... meg egy csomó tantárgyra nem is kell tanulni. meg órára se bejárni. moodlere úgyis felteszik az óra anyagát és csak vizsga előtt 2szer átfutot. elég a komoly tantárgyakra tanulni rendszeresen.

2010. szept. 13. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

En most ertem haza, de van olyan csoporttarsam, aki csak ejfelre. Szerintem, olyan elhanyagolhato dolgokat, mint furdes, alvas, esetleg csalad, baratok mostantol kihagyok az eletembol. Es beszerzek egy termoszt( talan, olyan 5 literest) es kave, kave, kave... nehezebb napokon rum.

Sok sikert!

2010. szept. 13. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Tanulni csak a ZH előtti éjszaka/ reggel szoktam.
2010. szept. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!